dilluns, 24 de febrer de 2014

Mini pizzes d'albergínia (sense massa)

Hola de nou! Doncs avui us mostro aquesta recepta tant fàcil i alhora tant bona... He dit que són pizzes però en realitat no porta la massa de pizza, la base és una rodanxa d'albergínia i per sobre es gratina amb formatge i queden unes mini pizzes delicioses i molt sanes.

La vaig veure al Pinterest i em sembla que és una recepta originària de la Julia Child, dic que em sembla perquè no domino gaire aquest programa i per veure de quina pàgina surt una recepta tinc la meva feina...


Ingredients:
1 albergínia
Tomàquet fregit
Formatge ratllat
Orenga
Sal 
Oli

Es tant fàcil com, rentar l'albergínia i tallar-la a rodanxes una mica dobles, d'un dit més o menys.
Les salem, posem oli i una mica d'orenga i les posem al forn a 200 graus durant uns 10 minuts o fins que notem que estan fetes.

Les traiem i posem tomàquet per sobre i formatge ratllat (entre el tomàquet i el formatge també podríeu posar algun altre ingredient que us agradi com pernil dolç, tonyina... ), i finalment les posem a gratinar, fins que el formatge quedi com més ens agradi.


14 comentaris:

  1. M'agrada moltla idea... Queda ben bo i més lleuger que si ho fem amb base de pizza. I el gust també deu ser més intens i bo!

    ResponElimina
  2. Sense massa...plis plas i fora...m´encanten les albergínies.
    1

    ResponElimina
  3. em sembla genial aquesta idea!! i com a apertiiu per amics un vici!! i facil!! aquesta va directa a la butxaca! petons

    ResponElimina
  4. em sembla molt original aquesta recepta, la fare ben aviat, ¡¡que bona!!

    ResponElimina
  5. Tan fàcil de fer i tan bona que deu ser, aquesta albergínia! Molt bé, Roser!

    ResponElimina
  6. Que fàcils de fer i ben sanes!! Així si que es poden menjar tantes pizzes com es vulgui jeje
    a Pinterest s'agafen tantes idees!! jo estic enganxada!
    Petons

    ResponElimina
  7. Quina idea més bona!! a més de ràpida, és senzilla i sana, així que me l'emporto per provar-la!! un petó!!

    ResponElimina
  8. Una bona idea per fer menjar albergínia als més joves de casa!!!!
    Salut i petons!
    Olga

    ResponElimina
  9. Me parecen exquisitas, gracias reina.Te sigo desde hoy.
    http://doris-miscosillas.blogspot.com/

    ResponElimina
  10. Genial!!! Ja ho havia vist en algun altre bloc però noia, sempre que veig les albergínies quedant pansides a la nevera, sempre acabo fent-les arrebossades!! A veure si aconsegueixo recordar aquesta recepta perquè més fàcil i bona NO pot ser!! :)
    Una abraçada

    ResponElimina
  11. Boníssim! I molt més sa, lleuger i fàcil de digerir que les pizzes normals amb la massa de farina.
    Idea apuntada!

    ResponElimina
  12. Quina idea tan bona Roser! Me l'apunto, és fantàstica i tan fàcil!
    Petons!

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.