dissabte, 28 de juliol del 2012

Macedònia de fruites amb licor


Aquest mes a Memòries d'una cuinera ens demanen que fem macedònia.
Aquesta (ponche, com ho diu ma mare) és la reina dels postres a casa nostra. És una recepta de la meva mare i que ens agrada molt, ja que és dolceta i té un toc molt bo amb el licor que s’hi posa.
Jo l’he canviat posant una mica de color (m’ha sortit massa vermell! Però està bo igual jejje) afegint uns fruits vermells congelats, que al descongelar-los i posar-los junt amb els altres ingredients s’han desfet i han creat aquesta polpa tan vermella tenyint tot el conjunt. Així que us presento la recepta de la macedònia monocromàtica que he fet; la podeu provar amb la fruita que més us agradi:


 Ingredients:
4 plàtans
5 kiwis grocs (gold)
1 pot de préssec en conserva casolà
1 pot de pinya en conserva
Fruits vermells congelats
Sucre moreno
Licor d’anís
Licor de conyac
Un got d’aigua

Deixar descongelar els fruits vermells, tallar totes les fruites amb trossets. Posar-ho en un vol i afegir, el suc de la conserva del préssec i de la pinya, un got d’aigua, 3 cullerades de sucre, 2 cullerades de conyac i 3 d’anís. Provar i ajustar les mides dels licors i el sucre al gust.
Deixar a la nevera refrescar.

10 comentaris:

  1. Roser no només m'encanta aquesta macedònia tan diferent que ens proposes sino també la vaixella, a casa també la tenimmmmm!!! qué bo, devien tenir molt èxit aquests bòls perquè ja els he vist a algunes blogueres! petons

    ResponElimina
  2. Amb aquesta calor....que bona !!! acabo de fernen una ara mateix !!! una bona pensada !!!
    Petons !!!

    ResponElimina
  3. Que pinta tiene! El cuenco me encanta.
    Me quedo como seguidora.
    Voy a echar un vistazo a tu blog.
    Te invito a pasarte por el mio, me encantaria tenerte como una de mis seguidoras.
    He abierto las votaciones de las recetas del reto.

    http://anyolcocina.blogspot.com.es/2012/07/ayudame-elegir-la-receta-ganadora.html

    ResponElimina
  4. una amanida de fruites, zencilla i boniiiiiiisima.

    ResponElimina
  5. El toc vermell queda molt vistós. Sembla refrescant i boníssima!
    Marta

    ResponElimina
  6. Quina macedonia!! el toc de licor....bestial!! petons

    ResponElimina
  7. doncssi és la recepta de la mama no tenim res més a dir!!! ;) moltíssimes gràcies per participar. un petonet molt fort

    ResponElimina
  8. Apa Roser, com et cuides. Bé, amb la participació a Memòries totes hem fet una mica de salut.
    Una abraçada,
    Nani

    ResponElimina
  9. A mi m'agrada molt el vermell que t'ha quedat!!!!!!!!
    Petons i moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.