dilluns, 23 de juliol de 2012

Gaspatxo de síndria




Comencem el dilluns amb una sopa refrescant i lleugera. No l’havia provat mai encara aquesta combinació i ja feia temps que ho volia fer; doncs a partir d’ara ha entrat dins dels meus preferits, ja que la síndria li dona un gust tant bo!!  I és facilícim!! ja veureu:


Ingredients:
600gr. de síndria (el pes sense la pell, només la polpa)
400gr de tomàquets
½ pebrot verd
½ cogombre
1 dent d’all
Vinagre balsàmic de Mòdena
Oli d’oliva verge extra
Sal

Posem tots els ingredients sòlids, tallats en trossets en un got de batedora ho triturem bé, afegim sal, oli i vinagre al gust. Ho passem per un colador xinés i ho guardem a la nevera. Consumir ben fresquet.


Ahh voldria donar les gràcies a la Roser del blog  http://trifasicdebaileys.blogspot.com.es/ per consedir-me aquest premi tan divertit. Moltissimes gràcies!!!

 
 

13 comentaris:

  1. La tinc a punt per a publicar demà! també em va sorprendre molt, aquest gaspatxo, fresquet i gairebé millor que l'original! Bona proposta.

    ResponElimina
  2. Jo l´he provat i dono fe que és boníssim!

    ResponElimina
  3. a mi els gaspatxos me'ls pots fer del que vulguis!!! ;P petonets reina

    ResponElimina
  4. De res guapa!! ben merescut que es el premi!! a mi el gazpacho no m'agrada pel cogombre, que no el suporto, pero si me'l canvies per salmorejo me'l cruspeixo en un segon!! jeje petons guapa

    ResponElimina
  5. Jo ja le ha publicat, una mica diferent a la teva, pero bona i refrescant.
    Felicitats pel premi.

    ResponElimina
  6. Molt original! M'agradaria molt tastar-lo, ara me'n prendria un...
    Marta

    ResponElimina
  7. Nosaltres el fem molt semblant, i diferents versions segons el que hi ha a la nevera.
    Felicitats pel premi!
    petonets

    ResponElimina
  8. es muy bueno asi,me gusta tambien
    felicidades por el premio
    peto

    ResponElimina
  9. Roser aquesta me l'apunto, ja fa anys en vaig fer un cop però no guardo la recepta, així que aquest estiu el provo de fer! petons

    ResponElimina
  10. El vaig fer per primera vegada l'any passat i em va encantar.
    Enhorabona pel premi.
    Petons.

    ResponElimina
  11. muy buen gazpacho el toque de la sandía lo refresca y suaviza, ¡enhorabuena!

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.