dilluns, 9 de juliol de 2012

Amanida de pasta amb molt amor!!!


Quan vaig veure aquesta pasta amb forma de cor en un supermercat, no vaig dubtar ni un segon en posar-la al carret. M’encanta provar diferents pastes, i m'agrada de totes maneres!! Si pogués en menjaria cada dia! Jejejejej

Aquí us presento una versió per l’estiu, fresca i boníssima!



Ingredients per 2 persones:
140gr. de cors de pasta
Un tall de tofu
½ pebrot verd
½ pebrot vermell
3 rodanxes de pinya de llauna al natural
3 cullerades de salsa d’olivada (jo sempre la compro de la casa tarradelles)
Oli
Vinagre

Posar aigua a bullir i fer la pasta el temps que marqui al paquet.
Mentrestant, tallem els altres ingredients a trossets i els posem en un vol.
Quan la pasta estigui, la passem a un colador i la rentem amb aigua freda. L’afegim al vol amb els altres ingredients, posem la salsa d’olivada, una mica d’oli i de vinagre i barregem.
Posar a la nevera perquè estigui ben fresqueta.

19 comentaris:

  1. Una amanida amb "molt-amor i molt bona

    ResponElimina
  2. TOT L'AMOR QUE TU HI POSES EN ELS TEUS PLATS!!! Tinc TOFÚ a la nevera, haure de probar oi? clar que si...
    DELICIOSA :)

    ResponElimina
  3. Jo sempre ho he dit. la bona cuina a de tenir un alt percentatge d'amor, la resta, bon producte.
    Una abraçada!

    ResponElimina
  4. Quina xulada de pasta!! Nomes tinc un problema.. no m'agrada el tofu... pero no li poso i ja esta!! Petonets

    ResponElimina
  5. jaja mira que he vist diferents formes de pasta, i de les mes rares...pero les del cor em semblen presioses!! i la mescla que hi has posat mooolt intereessant, el tofu li va a la perfeccio!! petons guapa

    ResponElimina
  6. Roser, això sí que és una pasta amb "carinyo"!!! I l'acompanyament que hi has posat, amb el tofu, i la pinya, i l'olivada... vaja, que la fa tota una delícia. No m'estranya que en tinguis ganes cada dia... he he. Petonet!

    ResponElimina
  7. boníssima Roser i molt guapeta, bests!!!

    ResponElimina
  8. tinc una amiga que és fan dels cors! si veu aquest plat... petonets

    ResponElimina
  9. Amb el que m'agraden els cors, aquesta recepta la faria ara mateix!! petons

    ResponElimina
  10. Una pasta molt amorosa !!! digues que sí son aquets petits detalls que fan la vida més alegra !!!
    Petonets.

    ResponElimina
  11. Que romàntica.... Amb el tofu es ben sana i segur que boníssima! Petons

    ResponElimina
  12. una pasta muy buena y si es romantica mejor,esto alegra mas la vida
    peto

    ResponElimina
  13. Hola Roser, al no tener noticias tuyas, no sé si te llegó el premio de Los deseos del paladar...

    Un beso

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues no me ha llegado nada... No se nada...

      Elimina
    2. En la empresa me dicen que lo han enviado. Si no te importa, lo puedes decir en facebook, en uno de los estados de Dulce Kitz

      Elimina
  14. Jo també tinc aquesta pasta... i encara la tinc per començar. Copio la teva recepta que així en amanida tindrà molt bona sortida... petons, i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  15. Roser, una amanida d'autèntic amor...Tant per com està feta com per la pasta.
    Nani

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.