dimecres, 6 de juny del 2012

Brownie de xocolata sense farina


L’empresa Nestlé em va fer arribar unes tabletes de xocolata que tenen com a novetat i he utilitzat la de xocolata negra per fer aquest bescuit, amb el que sempre quedaràs bé amb qualsevol addicte a la xocolata. Aquesta és una recepta del llibre de Nigella Lawson, la qual té unes receptes sorprenents.



Anem a per feina.

Ingredients:
225gr. De xocolata nestlé postres intens
225gr. de mantequilla
2 cullerades d’extracte de vainilla
200 gr. de sucre
3 ous batuts
100gr de nous picades

Preescalfem el forn a 170°.
Fondre la xocolata i la mantega a foc lent en una cassola.
Retirar la cassola del foc i afegir la vainilla i el sucre, barrejar i deixar que es refredi una mica.
Afegir els ous batuts i integrar bé.
Posar en un motlle preferiblement de 24 cm. repartir les nous per damunt i fornejar  uns 30 minuts, fins que la part superior s’hagi compactat però per dins estigui viscós.  
Deixar refredar i tallar amb quadradets.


13 comentaris:

  1. Desde luego que es la delicia de los chocoadictos. Besos.

    ResponElimina
  2. Madre mia Roser, acabas de dejarme con la boca a bierta, que maravilla!!!
    La pongo en pendientes, porque esta tengo que hacerla YA!!!!
    Muchos besitos guapa!!

    ResponElimina
  3. ole i oleee!! t'ha quedat genial noia!! Jo tinc pendent fer un brownie de xocolata blanca, a veure si un dia d'aquests...jiji. aquest és especials pels amants de la xocolata negre!! petons

    ResponElimina
  4. Que bo aquest brownie, Roser! I sense farina encara deu ser més sucós! En prenc nota perquè també tinc nestle postres a l'estanteria... petons

    ResponElimina
  5. Noia, quina bona pinta que té!!! ara mateix n'esmorzaria un trosset!!! Com ho feu perque la nestle us envii xocolata??? petons

    ResponElimina
  6. Sense gens de farina imagino que deu tenir una textura cremosa sensacional. Boníssim!

    ResponElimina
  7. Els brownies no m'acaben de sortir bé, a veure si en torno a fer i ja me'n surto.
    Petons.

    ResponElimina
  8. Roser, això de que no porti farina li deu donar un gust exquisit. La foto parla per si sola.
    Nani

    ResponElimina
  9. Quina pinta! M'encanta el brownie, l'haig de provar així es deu desfer a la boca.
    Una abraçada

    ResponElimina
  10. Hola, Ha de ser simplement... deliciós! Per començar i no parar. Petonets i bon finde!

    ResponElimina
  11. Roser, això i la "operación Bikini" es incompatible...

    pero si la "xoco" es gratis...que diria el Nuñez de Crakcovia; palante!!

    ResponElimina
  12. Sense gens de farina ?? doncs igualment queda fantàstic...avui m´han dit que a Caprabo ja venen aquesta xocolata blanca... quines ganes de tastar-la... petons,

    ResponElimina
  13. Aixó, aixó es el que a mi m'interesa sense FARINA!!!Donarme el gustet pero sens tantas caloríes!!!

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.