dilluns, 5 de desembre de 2011

Torrada de pernil, poma i formatge de cabra gratinat


 Aquesta és una combinació molt bona, i la poma li dona un toc suau a tot el conjunt. I és molt fàcil!

 Amb crema de vinagre balsàmic de Mòdena

  Sense crema de vinagre balsàmic de Mòdena

Queda bo de les dos formes!!

 Ingredients:
Pernil salat
Unes tires amples de poma
Formatge de cabra de rulo, en aquest cas de rulo petit
Torradetes
Crema de vinagre balsàmic de Mòdena

Muntar la torrada posant a la torrada primer pernil sala, damunt uns talls de poma i per últim el formatge.
Posar a gratinar a microones (si teniu l’opció), o al forn fins que el formatge estigui.
Afegir opcionalment crema de vinagre per sobre, aquesta és molt suau i no queda un gust molt fort.

Nota: la crema de vinagre balsàmic de Mòdena no és molt amarga, la podeu comprar a qualsevol lloc, fixeu-se que sigui crema, ja que aquest vinagre llavors té una textura tal i com indica, crema i va molt bé per rematar algun plat i donar un toc de sabor.

12 comentaris:

  1. Un aperitiu ideal per Nadal!! Me l'apunto!! =)
    Gràcies guapi. Petons

    ResponElimina
  2. Molt fàcil! a més els ingredients es complementen perfectament! petonets

    ResponElimina
  3. Aquesta TORRADA ME LA APUNTO ARA MATEIX!!!
    GRACIES MACA:)

    ResponElimina
  4. Una combinació fantàstica!! un aperitiu rodó! apuntat!! petons

    ResponElimina
  5. FANTÁSTICA COMBINACIÓ , aquesta segur que per les festas queda de luxe !!! humm m'encanta la idea !!
    PTNS

    ResponElimina
  6. muy biena esta combinacion tres ingredientes muy bien combinados y ricos

    ResponElimina
  7. roser, aquestes torradetes, ummmmmmm son delicioses.

    ResponElimina
  8. quina torradeta mes bona,per aquest Nadal es fantastic,aixi que l'apunto i et segueixo per aqui,petons

    ResponElimina
  9. Qué rico entrante, debe estar riquísimo, me quedo por tu blog. besitosss

    ResponElimina
  10. Estàs feta una fera de les tapes! Aquesta combinació és esquisida...M´agrada moltíssim i la presència també.

    ResponElimina
  11. humm una delicia de entrante y además facilito de preparar y seguro que no deja indiferente a nadie! tomo nota... me voy a tener que comprar un cuaderno entero GRANDE para todo lo que me haces anotar! Besitos guapa!

    ResponElimina
  12. Roser, unes entrades de entrants genials! Aquesta ma deixat encantada :) poma amb formatge gratinat és una combinació deliciosa!

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.