dijous, 8 de setembre de 2011

Bombons de pernil i figa

 
Després de veure per molts blogs que el pernil i la figa es complementen molt bé, no me’n vaig estar i per fi ho he tingut que provar. No l’havia vist mai aquesta combinació però m’ha agradat molt.



Ingredients:
Pernil salat tallat molt fi
Figues coll de dama, unes 5 o 6
Formatge parmesà en pols

Es pelen les figues i es barregen en un bol amb el formatge.
En el meu parer, el truc més fàcil per formar les boles (i és com jo ho faig) és amb una glaçonera de silicona.
Als forats es va disposant el pernil salat mirant que no quedi cap foradet i sobretot, que en sobri pels costats, afegim una mica de barreja de figa i ho tanquem tot formant els bombons.




6 comentaris:

  1. El contrast de dolç i salat deu ser mortal, amb lo dolcetes que estan ara les figues!
    Bisitos!

    ResponElimina
  2. quan he llegit el titol em pensava que serien de xocolata amb aquest farcit!!! jajajajajajaja. Un bon aperitiu. Petonets guapa

    ResponElimina
  3. M'encanta aquesta combinacio!!! Jo els faig molt sovint en aquestes dates... mmmmmm...
    M'encanta el teu blog... ara ja em tens com a seguidora ;-)
    Un petonas
    Sònia

    ResponElimina
  4. Roser, això la setmana passada ens ho van fer d'aperitiu uns amics i ens va encantar!!!! :) El contrast és boníssim!
    Petons!

    ResponElimina
  5. una combinacio perfecta per aquest ultims dies d'estiu.si si m'agrada.una abraçada molt forta.

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.