dijous, 7 de juliol de 2011

Caragols al forn

És una sustitució dels caragols a la llauna i que no es queden en menys, sinò que surten boníssims.
Els diumenges, normalment fem un menú més especial, i si disposem de cargols doncs són els elegits. Si només som dos o tes per menjar, el més fàcil i ràpid és fer-los d’aquesta manera, al forn,  ja que si som més colla ens dediquem a fer foc i fer-los a la brasa.
Però la veritat queden boníssims i no trobem a faltar la brasa quan els cuinem al forn, tenen un gust deliciós i agraden molt.
Bon profit!! I a disfrutar!!

Ingredients per dues o tres persones:
Entre 1/2 i 1 quilo de caragols. ( No sé exactament la mida, és una capa de caragols a la llauna del forn)
Sal
Pebre vermell picant o dolç
Oli d’oliva
All i oli o vinagreta amb tomàquets per acompanyar

Espolvorejar de sal el fons de la llauna del forn. Anar posant els caragols en una capa i tots mirant amunt.




Si algun cargol intenta escapar-se espantar-lo amb una mica de sal.
Quan ja estan tots ben col·locats, amanir-los bé amb el pebre vermell i l'oli d’oliva.






















Posar la llauna al forn a 200° uns 15 o 20 min.
I aquest és el resultat! Ben dauradets i al punt.


 I finalment ho presentem amb els amaniments que més ens agradin:



8 comentaris:

  1. Tenen molt bon aspecte però jo no em menjo ni menjaria mai...

    ResponElimina
  2. Ja passa això, o et repugnen o t'agradem molt, jejej.

    ResponElimina
  3. jaja em passa el mateix que la Cristina! No crec que mai en sigui capaç!! però pels qui els hi agrada segur que hi disfrutarien!! petonets

    ResponElimina
  4. aquest caragols tenen que estar de pecat, ara que en ting un parell de kilets aquesta recepta tambe els fare. molts petons.

    ResponElimina
  5. Però no els bulliu abans?????????????

    ResponElimina
  6. Roser Quina, em semblen genials. Demà els faré. Sempre tenia problemes per comprar-los, treballo molt i per mí es difícil, però he descobert que al Mercadona els venen nets i pre-cuits i la veritat es que cuinats de qualsevol manera amb conill, amb all i oli, són boníssims, però hem volia probar el cargols a la llauna i em sembla que estaran deliciosos... Ja us ho diré. Gràcies nina.

    ResponElimina
  7. Em sap greu Roser, no he signat el meu comentari. El meu nom és Mª José Acosta.

    ResponElimina
  8. Mª josé, gràcies pel comentari, segur que us agradaran queden bonissims!

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.